lenta1-light

The Gentlemen’s EXPO e многу повеќе од обичен саем на потрошувачи. Тоа e настан посветен на стилот и начинот на живот на машкиот

пол, каде се создаваат незаборавни, забавни и интерактивни искуства. Место каде што мажите ќе се поврзат со брендови кои ги прават

посебни. Настанот има за цел да ги издвои и презентира на едно место најновите трендови од машкиот свет.

The Gentlemen's Expo се одржува еднаш годишно и зад овој проект стојат две успешно реализирани изданија.

lenta2-light