За нас

lenta1-light

BOTTEGA EVENTI е професионална и иновативна компанија за организирање на настани која успешно работи од 2012 година.
Основани на принципот на совршеност, конкурентни цени и интегритет, BOTTEGA EVENTI се посветени на постигнување успех за своите клиенти преку применатa на моќта на комуникацијата со која внимателно ги СЛУШАМЕ, РАЗБИРАМЕ, КРЕИРАМЕ и ИЗВЕДУВАМЕ ВАШИТЕ ИДЕИ.
Она што не прави поразлични од останатите е што постојано ги следиме европските и воведуваме нови трендови во уредувањето и организирањето на настани. Преку константното инвестирање во дизајн концепти и светлосни модуларни елементи од нашите партнери Slide srl, Милано и Vondom, Валенсиа се стремиме да ги сплотиме добриот дизајн и функционалноста сé со цел клиентот да има настан кој во ниеден сегмент не потсетува на очекуванте стереотипи.
Сите кои сакаат да го следат овој стил и да го пренесат во визуализацијата на својот настан, во Боттега Евенти сме секогаш расположени да исцртаме уникатен концепт за секој клиент посебно.

Зошто да не изберете нас?

lenta1-light
Организација на настани
Специјализирани во создавање на исклучителни настани, за приватни и корпоративни клиенти. Нашиот искусен и професионален тим се залага да секој настан е потполно персонализиран, одразувајќи го вашиот бренд.
Повеќе...
Изнајмување
Карактеристика на нашите елементи е европскиот квалитет и спој од функционалноста и дизајнот. Сите елементи се потпишани од светски познати дизајнери како Karim Rashid, Stefano Giovanone, A-Cero Studio и др. Елементи може да се брендираат за да се постигне персонализација.
Повеќе...
Дигитален маркетинг
Нашиот маркетинг тим е одговорен за управување со социјални медиуми, планирање и извршување на ефективни маркетинг стратегии кои допираат до целната публика и генерираат потенцијални клиенти.
Повеќе...
Графички дизајн
Визуелната комуникација е моќна алатка. Нашиот тим од вешти графички дизајнери и креативни професионалци успешно создава и ги трансформира визиите на клиентот. Ги оживуваме вашите идеи преку креативност и прецизност.
Повеќе...